Verzenden & Retourneren

Verzenden
Het verzenden van de pakketten gebeurd met PostNL. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van de volgende twee opties:

Brievenbuspakket: €4,10
Pakket: €6,75

Brievenbuspakket BE 0 t/m 200 gr: €7,05
Pakket BE 201 t/m 500 gr: €7,35
Pakket BE 501 t/m 1000 gr: €8,50
Pakket BE 1001 t/m 2000 gr: 9,85

Bestellingen worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen verzonden.

Retourneren
Voor bestelde artikelen geldt een herroepingsrecht van 14 kalenderdagen na ontvangst van het artikel.

Het herroepingsrecht houdt in dat het u vrijstaat binnen de genoemde termijn de afgeleverde artikelen zonder enige verplichting te retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Happy Little Luna te retourneren. Indien het product beschadigd, gewassen of incompleet is, is Happy Little Luna niet verplicht deze terug te nemen. Indien u niet zeker weet of uw retournering voldoet aan deze voorwaarden, neem dan eerst contact met ons op. Indien u een product wilt retourneren, vermeld dan het nummer van uw bestelling op de doos, deze kunt u vinden op het verzendlabel van de originele verzenddoos. Plaats het product goed verpakt in een doos en stuur het terug naar:

Happy Little Luna
Nachtzwaluw 27
3905RT Veenendaal

Kosten retourneren
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zijn de kosten van de verzending voor uw rekening.

Wij nemen deze kosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Wij adviseren om gebruik te maken van een track & trace code, aangezien we niet verantwoordelijk zijn indien het pakketje verloren gaat.

Aankoopbedrag
Uw aankoopbedrag zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen, terugbetalen.

Ruilen
Indien u een product wilt ruilen kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@happylittleluna.nl